maanantai 28. maaliskuuta 2016

Hypetystä pääsiäispupujen kanssa

Tämä blogimerkintä tulee olemaan pelkkiä pupuilukuvia hartsinukeista... Okei, ei ihan. Lopussa on kyllä muutakin asiaa.

Tässä on maailman söpöin pääsiäispupu. Mistral on aina niin kuvauksellinen~

"Would you take it?"

<3

So cute... Q_Q

Vähän rennommin lopussa

Lucaskin pääs kokeileen pupuilua.

Pörrökorva :3

Kelpaisko Lucaksen tarjoama muna?

Ja nyt sitten toisiin asioihin, mutta ei vielä siirretä aihetta pois nukeista.
Tein nimittäin Mistralille uuden peruukin. Ensimmäinen itse tehty peruukki ja onnistui kieltämättä hyvin. Ainoa ongelma peruukin teossa oli, ettei skintopia ollut. En ymmärtänyt väsätä sitä jostain, mutta lopputulos oli silti kelpuutettava. 

Nyt on kuvaa ainoastaan keskeneräisestä vaiheesta. Lisään kuvia valmiista peruukista, kun teen Mistralille ensin merenneito-asukokonaisuuden. Siihen tuota peruukkiakin kaavailin. Mistral on helppo muuntaa eri tyyleihin, mikä on syy, minkä vuoksi kyseisestä nukesta pidänkin todella paljon. Hartsinukke-harrastusta aloittaessa halusin löytää käytettynä madollisimman halvan nuken, mutta kriteereitä riitti mm. nuorehko tyttö, ei keltaista ihonväriä, neutraali ilme, suuret silmät, ei muodoiltaan lauta... Mistral oli ainoa kriteerit täyttävä, suomalaisen myymä käytetty hartsinukke. En kadu ostoa hetkeäkään!

Sitten aihealue pois nukeista ja siirrytään hypetykseen.


ODIN SPHERESTÄ ON TULOSSA RE-MAKE EUROOPPAAN KESÄKUUSSA!!!

Mitään peliä, leffaa, sarjaa tms. en hypetä yhtä paljon kuin Odin Sphereä. Rakastan kyseistä peliä ja se on ollut oma suosikkini, kun ostin sen vuosia sitten Citymarketin alelaarista (maksoi tuolloin 10-20€). Ihan heräteostos, kun oli juuri käynyt Tiltistä ostamassa pari muuta peliä ja rahaa oli jäänyt ylimääräistä. Tuohon aikaan olin siis yläasteella, asuin kotona ja sain kuukausirahaa äidiltä.

Tuolloin pelin kansi oli asia, joka herätti mielenkiinnon. Hieman olin kotona pettynyt, kun huomasin pelin olevan 2D, mutta lopulta se ei haitannut lainkaan. Tarina veti heti mukaansa ja siitä syystä pleikkarin äärellä tuli vietettyä aikaa aina, kun vain mahdollista. Pidin pelissä myös siitä, että saaduista kääröistä pystyi lukemaan historiaa, ennustuksia ym. Alkemiaa on mahtava ominaisuus pelissä, jotta "turhatkin" tavarat pystyi hyödyntämään ja sai puoli-ilmaiseksi tai ilmaiseksi esineitä, joita tarvitsi. Odin Sphere on tullut pelattua 2 kertaa lävitse (normaalilla ja vaikealla. Heroic-tasolla pelaaminen jäi kesken siinä vaiheessa, kun viholliset tappoi yhdestä osumasta).

En olisi kuvitellut, että vuosia vanhasta, melko epätunnetusta pelistä (viitaten siihen, kuinka harva tuttu siitä tiesi) tulisi joskus re-make. Siksi uutinen tuli ihan yllätyksenä ja sattuman kautta. Nyt sitten odottamaan innolla kesää ja varaamaan ainakin 80€ säästöön, sillä haluun ehdottomasti Storybook editionin. Pelistä en halua itteäni vielä spoilata. Ilmeisesti tarinaa on jatkettu ja joku sanoi, että olisi ihan uusi pelattava kirja. Trailerista huomasi jo, että grafiikkaa on muutettu, uusia vihollisia, joilal näkyy myös leveli, hahmoilla on uusia kykyjä ja lyönticombossa voi liikkua ja vihollisetkin lentävät taaksepäin iskuista.

Katsotaan, selviänkö henkisesti siihen asti, että saan pelata uutta Odin Sphere Leifthasiria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti