tiistai 8. maaliskuuta 2016

Alkusepitystä

Tänään tuli sit vihdoin aloitettua blogi, jonka oon luvannu jo ajat sitten aloittaa (ajankohta piti olla jo heti tammikuussa, mutta lykkäsin asiaa pitkään). Tosiaan aika päiväkirja-tyylinen blogi tulee oleen kyseessä, että ihan perus elämään liittyvää. Cosplay-blogihan mulla on erikseen, mutta sitäkään jaksanu aikoinaan kuin kahen julkasun verran ylläpitää, mutta ehkä sitäkin tässä oheessa aion elvyttää.

Oon 21v tamperelainen. Työskentelen konttityöntekijänä Spr:llä. Harrastuksiin kuuluu cosplay, kirjoittaminen, nuket, tuunaus ja kaikenlainen muu väkertely.

En oo ikinä kunnolla ymmärtänyt "päiväkirja-blogeja", koska miksi kukaan haluaisi avata elämäänsä koko maailman luettavaksi. Tässä syy, minkä takia itse kokeilen nyt tätä ainakin tämän vuoden loppuun asti. Jos jotain ei täysin ymmärrä, sitä kannattaa kokeilla? Ainakin muutamalta blogaajalta kuullut tämän ehkä auttavan ymmärtämään "päiväkirja-blogaamista". Haaste tämä ainakin tulee sisäänpäin kääntyneeltä ihmiseltä olemaan.

Eikä tässä vielä kaikki... Enemmänki posliininukkeja löytyy eikä tietenkään 3 isoa neitiä mahdu vitriiniin.

Tämä blogi tulee pitämään sisällään paljon nukkeja ja todennäköisesti selfieitä milloin minkäkin värisistä hiuksista (aikalailla kuukauden välein oon vaihtanut hiusväriä). Tykkään myös leikkiä meikeillä ja kokeilla erilaisia pukeutumistyylejä.

Mistral & Lucas (hartsinuket)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti