tiistai 8. maaliskuuta 2016

Doll-making and brgrs

Käytiin testaamassa kaverien kanssa Tampereelle avattu Friends and brgrs!

Hampurilainen oli tosi herkullinen! Pihvit oli ihanan meheviä, sämpylä ei ollut lainkaan kuivaa (kuten Heses ja Mäkis) ja se oli pehmeä syödä. Hammasrautojen saannin jälkeen oon joutunut välttään kaikkea liian kovaa syötävää, niin nyt sain syödä huoletta ilman kipua. Ranskalaisiin jouduin pettymään. Olisin toivonut enemmän rapeutta. Oli myös melko mauttomat.
Itse ravintola oli avara ja viihtyisä. Keittiö oli asiakkaiden nähtävissä, Hintataso ei ollut halvimmasta päästä, sillä ateriat oli alkaen 11€. Oli silti sen arvoista. 9/10, kävisin uudelleen.

Olin ihan haltioissani, kun sain tänään postista viimein paketin, jota olin innolla odottanut. Nukkejen tuunaukseen ja tekemiseen tarvittavaa kamaa; 5 valmiiks ommeltua, kiharaa kuitunauhaa, 3 peruukkipohjaa ja 10 eriväristä pätkää ripsiä. Menin avaamaan turkoosin kuitupussin, niin se räjähti käsiin. Hyvin pieniks pakattu, mutta todellisuudes sisältää paljon tavaraa. Inspiraationi on valloillaan~!

Saan laittaa osalle posliininukeista uudet ripset, kun ne tuppaa helposti irtoamaan ja hukkumaan. Näin on käynyt jopa postin kautta tulleille nukeille, että matkan aikana ripset irronneet. Värikkäimmät ripset tulee vähä radikaaleimmille tapauksille. Haluan tehdä myös fantasia-aiheisia nukkeja. Ideoita on paljon, mutta aikaa liian vähän.

Oon tekemässä työkaverille nukkea, jonka hän haluaa antaa nukeista pitävälle äidillensä. Sain tänään vihdoin maalattua pään ja kädet. Olisin muuten tehnyt jo meikitkin valmiiks, mutta siveltimet on hukassa. Tästä tulee aika perinteinen nukke, koska vanhalle ihmiselle menossa. Täytyy pyytää huomenna töissä työkaveria valitsemaan, minkä väriset hiukset haluaa nukelle, kun tänään tulleissa vaihtoehdoissa on ainakin tummanruskea ja vaaleanruskea osittain valkeilla latvoilla. Huomenna alkaa sitten peruukin teko.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti