maanantai 11. huhtikuuta 2016

Fairy kotiutui

Olin odottanut, että saan uuden nuken ja perjantaina se saapuikin jo postiin. Oli tarkoitus mennä käymään postissa töiden jälkeen, mutta enkös mennyt unohtamaan. Nyt sitten koko viikonlopun turhautuneena odottaen pääsin hakemaan paketin ja oi että, millainen kaunotar siellä oli <3


Maitopurkki osoittaa hieman kokoa.


Kyseessä on Tangkou Fairy. Löysin tämän kaunokaisen nettikirppikseltä ja oli aika heräteostos. Tykästyin heti sen ulkonäköön. Muutenkin erilaisten nukkejen keräily on osa harrastustani. Mikään ei silti taida ylittää posliininukkeja, vaikka niitä ei olekaan yhtä kiva kuvailla kuin liikkuvanivelisiä nukkeja.


Sain Fairyn mukana kaikki sille kuuluvat vaatteet, asusteet (peruukki ja sarvet) ym. Kaikki oli niin hyvässä kunnossa, että tuntuu kuin olisi ostanut nuken ihan uutena.


Käytän nimeä Fairy siihen asti, kunnes keksin jonkun paremman.


Laitoin heti Mistralin tutustumaan uuteen tulokkaaseen. Hassun näköistä, kun toisella on noin valtava pää ja muutenkin selvästi epärealistisemmat muodot.


Mistralia kiinnosti Fairyn sarvet, kun taas Fairya Mistralin hiukset.


It's just so beautiful!! Q_______Q 


Mistralin kanssa tulee melkein mikä vain nukke toimeen. Saan kuulla välillä huomautuksia siitä, että ymmärränkö oikeesti, että nää on "vain" nukkeja... :D

1 kommentti: